header CCDG

 

ZIUA MONDIALĂ A PĂMÂNTULUI – 22 APRILIE 2018

În fiecare an, ȋn ziua de 22 aprilie se sărbătorește “Ziua Pământului”, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

În anul 2009, Organizația Națiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde.

ZIUA PĂMÂNTULUI
Plantăm, îngrijim și Planeta o iubim!

ZIUA PĂMÂNTULUI

Elevii şi cadrele didactice din Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” – structură Eco Şcoala Gimnazială Nr. 2 Piteşti, au celebrat Ziua Pământului (22.04. 2018), prin desfăşurarea activităţii ”Stop poluării cu deșeuri din plastic!”

MICI ȘI MARI ÎMPREUNĂ PENTRU PLANETA PĂMÂNT!

Din „Țara Copilăriei”, Călărași, pleacă spre Colegiul Tehnic „Ștefan Bănulescu” o echipă  de 15 de preșcolari din grupa „Curajoșii” împreună cu domnișoarele educatoare Laura Ștefan și Alexandra Dragu pentru a întâlni 22 de elevi din clasa a X-a, profil pedagogic coordonați de doamna profesoară Daniela Oprea. Întâlnirea între cei mici și cei mari a avut ca scop desfășurarea unei acțiuni eco în parteneriat sub egida ”Împreună pentru Planeta Pământ!” organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Pământului-acțiune regăsită în calendarul activităților ecologice al celor două unități de învățământ.

ZIUA CURĂȚENIEI

La Școala Generală nr. 21 „V. Babeș", Timișoara, ziua de 26 martie 2018 a fost declarată ZIUA VERDE - Ziua Curățeniei. 

ZIUA PĂMÂNTULUI

Sâmbăta, 21 aprilie, elevii Colegiului Tehnic Forestier Piatra Neamț au sărbătorit „Ziua Pământului”.

 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....