header CCDG

Cambridge School of Bucharest, Mai 2015

ACTIVITATE DE RECICLARE - BATERII
 
Elevii CSB au luat initiativa de a reduce consumul de energie, apa si aruncarea deseurilor in mod responsabil.
Prin urmare, dupa campania extrem de reusita de reducere a consumului de apa (WaterFootPrint Campaign), echipa Echo Team CSB a demarat campania de colectare selectiva a deseurilor in CSB. Cu scopul de a extinde beneficiile acestei colectari, elevii au ales campania Recicleta, pentru a ajuta astfel si oamenii cu dezabilitati sa poata avea o forma de venit.
In acelasi timp, au demarat o campanie de strangere a bateriilor utilizate cu scopul de a fi reciclate. Pentru a stimula aceasta actiune, elevii au ales sa impovizeze spatiile de colectare pentru a le face mai atractive.
Prof. Coord. ALEXANDRA DACHE
 
Batteries recycling
 
The grade 10 "Echo Team CSB" is pursuing a new environmental friendly challenge! One of the main problems that our environment has to face is the low level of recycling. We need to make a change and the only way to do this is little by little. So, we've started to recycle used batteries. Contribute to saving the planet together with us! Bring your used batteries to feed the pink piggy box and make a difference!
ccdg1269
 
ccdg1270
 
ccdg1271
 
ccdg1272
 
 
 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....