header CCDG

Colegiul Silvic "Bucovina", Campulung Moldovenesc, Luna Padurii, Aprilie 2016

 
 
PLANTĂM PENTRU VIITOR!
 
 
Pentru a celebra Luna Pădurii (15 martie-15 aprilie) - eveniment de natură silvică și ecologică ce pune accent pe importanța pădurilor și al rolului esențial al acestora în menținerea echilibrului ecologic, elevii Colegiului Silvic “ Bucovina”, Câmpulung Moldovenesc s-au mobilizat și au plantat, sute de puieți, în zonele despădurite de pe Valea Putnei. Activitatea s-a realizat în parteneriat cu Ocolul Silvic Pojorâta și ONG-ul ECOTIN Bucovina și s-a desfășurat pe parcursul a două zile, cu participarea a cca. 100 de elevi însoțiți de cadrele didactice.
Voluntarii noștri s-au implicat astfel, încă o dată, în rezolvarea problemelor de mediu locale și i-au învățat pe cei din jurul lor respectul față de natură și față de viață!
 
 
ccdg0725
 
ccdg0726
 
ccdg0727
 
ccdg0728

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....