header CCDG

Scoala Gimnaziala "Oltea Doamna", Oradea, Bucuriile Toamnei, Noiembrie 2017

 

BUCURIILE TOAMNEI

 

Când am plantat pomișorii în curtea școlii, în Ziua Verde, copiii și-au exprimat și alte dorințe: să culeagă frunze, să se mascheze în zâne și prințese ale toamnei, să aducă la școală din bogățiile și frumusețile toamnei, cărora să le dea un alt chip...

 

O bucurie aparte a oricărui copil este de a întruchipa un personaj, de a ieși în evidență prin ceva, de a interpreta un rol, poate mai puțin important ce rol anume.
Și cum bucuria lor este și bucuria mea, le-am împlinit parte din dorințe, punând cap la cap și una și alta, adunând frunze și confecționând costume, cu ajutorul părinților.
Cel mai plăcut a fost la final, la ora adevărului, în momentul de prezentare și de paradă, când fiecare s-a văzut cineva, un alt personaj, chiar dacă nu s-a identificat în toate cazurile cu masca pe care au purtat-o pe moment.
Nici nu am făcut caz de nicio costumație, am lăsat însă personajele să se manifeste, să trăiască sincer și nestingherit bucuria pe care a încercat-o fiecare în felul său, fiind aplaudat pentru alegerea și realizarea sa, după puteri și imaginație. (Laura Ienei)

 

ccdg0325

ccdg0326

ccdg0327

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....