header CCDG

Colegiul National Economic "Gheorghe Chitu", Craiova, Activitati, Noiembrie 2017

 

ÎNCET CU PIANUL ÎN ȘCOALĂ...

Cum altfel am putea numi primul nostru atelier eco din acest an școlar? Pe scurt am avut ideea de a valorifica istoria școlii noastre, Colegiul Național Economic Gheorghe Chițu din Craiova, în cadrul unui proiect ecologic. Am găsit o veche pianină casa

tă, am curățit-o, am plantat flori și am realizat aranjamentul din fotografii, care, de joi, 16.11.2017, se află în holul liceului. În plus am găsit colaboratori minunați, Nadia și Daria, care ne-au ajutat arătându-ne nu doar cum se plantează și se îngrijesc florile, dar și ce înseamnă să fii voluntar. Un alt sprijin de nădejde a fost consilierul nostru educativ Ramona Duță. Și, ceea ce este cel mai important, au participat numeroși elevi de la clasele a X-a F, a XI-a B și a XII -a A.

Prof. Ana Daniela Paraschivescu

 

ccdg0421

ccdg0422

ccdg0423

ccdg0424

ccdg0427

ccdg0428

ccdg0429

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....