header CCDG

Scoala Gimnaziala "Grigore Moisil", Navodari, Ziua Mondiala a Curateniei, Septembrie 2017

 

 

23 SEPTEMBRIE 2017 - „ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI

Vă invităm alături de noi să păstrați curățenia orașului!”

Cu ocazia zilei Internaționale a Curățeniei, elevii Școlii gimnaziale „Grigore Moisil” și liceenii de la Lazăr Edeleanu , însoțiți de profesori, s-au adunat pentru o acțiune de ecologizare a orașului cu scopul de a oferi un exemplu de educație civica și responsabilitate socială. Voluntarii au primit saci menajeri pentru colectarea gunoaielor, mănuși de unică folosință, tricouri și șepci de la sponsori și parteneri: Primăria și Consiliul Local Năvodari, „Polaris M Holding S.R.L”, Constanța”, Pizzeria „Șueta” Clubul Sportiv Năvodari.

 

Îndemnul participanților către cetățeni a fost: ”Păstrați curățenia!”

Campania de igienizare în orașul Năvodari a fost coordonată de prof.Mangri Ligia, prof.înv.primar Mitu Vasilica, prof. Ion Angelica, prof. Craiu Corina- Laura, prof. Curpăn Daniela.

Au participat 27 voluntari elevi de la Șoala Gimnazială „Grigore Moisil”și 25 elevi voluntari de la Liceul „Lazăr Edeleanu”

Parteneri implicați: Primăria și Consiliul Local Năvodari, Liceul „Lazăr Edeleanu”, Pizzeria „Șueta”, „Polaris M Holding S.R.L”, Constanța.

Prof. Vasilica Mitu

 

ccdg0452

ccdg0453

ccdg0454

ccdg0455

ccdg0456

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....