header CCDG

Centru de Resurse si Documentare privind Educatia Incluziva/Integrata, Cluj Napoca, Festivalul Toamnei, Noiembrie 2017

 

FESTIVALUL TOAMNEI

Când natura ajunge în amurgul pârguit al anului, când în faţa ochilor ni se desfăşoară un tablou mirific, în care culorile se luptă pentru supremaţie, nu poţi să nu aduci un omagiu toamnei. Acest anotimp magic, al recoltelor și al abundenței, a fost celebrat și în școala noastră. Festivalul Toamnei a reunit elevii mici și mari într-un decor de poveste. Frumusețile și coloritul toamnei s-au regăsit în creațiile copiilor.

 

În curtea școlii frumos măturată şi curată, copiii s-au strâns de dimineață cu mic, cu mare, alături de profesorii lor și și-au pus la întrecere imaginația, în ateliere de lucru cu tematici inedite. Unii au sculpat dovleci, au confecționat felinare din borcane, au făcut aranjamente și colaje din frunze, iar alții s-au distrat încercând să dea viață măștilor și sperietorilor de ciori sau au participat la jocuri amuzante. Cei mici au fost vrăjiți de felul în care lutul se modelează în mânuțele lor, realizând bijuterii-fantezie cu ajutorul semințelor multicolore.

Atmosfera a fost plină de zâmbete și voie bună. Copiii au socializat, s-au distrat, și-au devoltat creativitatea și abilitățile manuale, au participat la concursuri, dar nu în ultimul rând, au învățat că natura trebuie iubită și respectată.

Coord.Eco Cioban Mihaela

 

ccdg0580

 

ccdg0581

ccdg0582

ccdg0583

ccdg0584

ccdg0585

ccdg0586

ccdg0587

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....