header CCDG

Colegiul National Economic "Gheorghe Chitu", Craiova, Activitate de plantare, Noiembrie 2017

ACTIUNE DE PLANTARE

Pe 18 noiembrie 2017, patruzeci de elevi de la Colegiul Național Economic Gheorghe Chițu din Craiova, însoțiți de prof. Elena Tănase și prof Ana Paraschivescu, au participat la acțiunea de plantare organizată de Auchan, A.C.C.E.S. Oltenia și Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Dolj în localitatea Călărași. S-a plantat 1ha cu puiet de salcâm.

Entuziasmul ne-a însoțit de la plecare, această activitate fiind resimțită de elevi ca o excursie. Organizarea a fost superlativă, iar copiii, pe lângă bucuria de a fi împreună, au învățat lucruri utile: cât de adâncă trebuie să fie groapa în care se plantează sau cum se stabilizează puiul pentru a rezista intemperiilor. Și se pare că au înțeles pentru că munca lor a fost apreciată de specialiști. Și cel mai important, așteptăm primăvara cu următoarea acțiune de plantare.

 

ccdg0620

ccdg0621

ccdg0622

ccdg0623

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....