header CCDG iarna

Liceul Teoretic „Axente Sever”, Medias, „Cea mai frumoasa clasa”, Decembrie 2017

CEA MAI FRUMOASĂ CLASĂ
 
La Liceul Teoretic „Axente Sever”, Mediaș, a fost desfășurată activitatea „Cea mai frumoasă clasă”, pe care o organizăm în fiecare an în cadrul Programului Eco-Şcoală. Această acţiune am realizat-o împreună cu doamna prof. Duma Delia, cu toţi diriginţii şi cu elevii Liceului Teoretic „Axente Sever”, Mediaş, în ultima săptămână înaintea vacanţei de Crăciun. Acţiune a constat în împodobirea şi amenajarea sălilor de clasă cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.Timp de 2 săptămâni elevii si-au împodobit sălile de clasă încercând astfel să câştige premiul pentru „Cea mai frumoasă clasă”.Unele clase au realizat om de zăpadă şi brad din materiale reciclabile. Marţi 19.12.2017 Doamna Director, împreună cu colegii care nu sunt diriginţi au desemnat clasele câştigătoare. În fiecare an realizăm acest concurs pentru a le insufla elevilor gustul pentru frumos.

Profesor coordonator: Ioana Hudea

 

ccdg1051

 

ccdg1052

 

ccdg1053

 

ccdg1054

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....