header CCDG iarna

Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu”, Husi, „Bradutul cu decoratiuni eco”, Decembrie 2017

BRĂDUȚUL CU DECORAȚIUNI ECO

 

Și în 2017, dar și în anii care vin rămânem în „tendințele eco”.

În toate activitățile întreprinse zi de zi încercăm să protejăm natura.Ce-ar fi ca magia sărbătorilor să ne facă să ne gândim la natură? E special să avem un brad cu decorațiuni eco anul acesta în școală și suntem siguri că natura va aprecia că am ales să salvăm o fărâmă din pădure. În luna decembrie elevii din Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, Huși, județul Vaslui, au demonstrat că au imaginație și talent pentru realizarea decorațiunilor din materiale reciclabile din braduțul nostru. Cu mic, cu mare, cu ajutorul conducerii unității, a diriginților, a doamnei profesoare de desen Băhnăreanu Nicoleta și a coordoatorilor proiectului Eco-Școala, elevii au realizat decorațiuni eco; la realizarea acestora elevii au utilizat: ziare, hârtie colorată, sfoară, aracet, paste făinoase, suluri de hârtie igienică, sticlă, becuri și hârtie creponată. Elevii au fost informați de realizarea brăduțului cu decorațiuni din materiale reciclabile la începutul lunii decembrie, în cadrul întâlnirii lunare cu eco șefii claselor V-VIII. Elevii au fost încântați de activitate și au demonstrat și de această dată că iubesc natura, că le pasă de natură, exact cum este și codul eco din unitatea noastră: „Impreună pentru natură!Și nouă ne pasă!”.

Profesor coordonator: Crina-Mariana Mitrofan

ccdg1056

 

ccdg1057

 

ccdg1058

 

ccdg1059

 

ccdg1060

 

ccdg1061

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....