header CCDG iarna

Colegiul Silvic "Bucovina", Campulung Moldovenes, Activitati, Decembrie 2017

 

LUNA VERDE - LUNA COLECTĂRII DEȘEURILOR DIN STICLĂ ȘI A ELECTROCASNICELOR

 

În luna decembrie, la Colegiul Silvic “ Bucovina”, Câmpulung Moldovenesc s-a derulat Campania de colectare a deșeurilor, campanie numită sugestiv Luna Verde.

Activitatea a fost inițiată cu scopul de a încuraja comportamentul civic, “prietenos” față de mediul în care trăim și bineînțeles, cu dorința de a economisi resursele naturale prin colectarea sectivă a deșeurilor.

Acțiunea a urmărit implicarea tuturor elevilor și profesorilor Colegiului Silvic “Bucovina“ și s-a derulat cu sprijinul elevilor ce fac parte din Comitetul Eco Scoala și a profesorilor coordonatori.

Activitățile de acest gen, cuprinse in Programul Eco Scoala, favorizează educația ecologică prin puterea exemplului, iar implicarea tinerilor în cadrul acestora duce la responsabilizarea față de calitatea mediului de viață.

Coordonator: Prof. Liliana Bodnar

 

ccdg1026

ccdg1027

ccdg1028

ccdg1029

ccdg1030

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....