header CCDG iarna

Scoala Gimnaziala Nr. 178, Bucuresti, Activitate, Decembrie 2017

 

ÎI ÎMPODOBIM ȘI-I DĂRUIM

În școala noastră s-a desfășurat Proiectul educational ”Din suflete curate de copii”- Concursul ”Îi împodobim și-i dăruim” Editia a IV-a în luna decembrie 2017.

 

În cadrul acestui concurs fiecare clasă a primit câte un brăduț artificial din partea școlii pe care l-au împodobit, iar după concurs l-au oferit la alegere ONG-urilor sau unor copii care aveau nevoie de el. Moș Crăciun și-a făcut prezența cu dulciuri pentru copii și de această dată! Bucuria celor mici,  dar și a celor mari a fost maximă!

 Prin acest proiect dorim promovarea respectului pentru valorile fundamentale educaționale, ecologice, religioase, artistice, sociale și de relaționare competițională prin instituirea unei legături mai strânse între şcoală, familie și comunitatea locală.

Vom face în continuare acțiuni și proiecte utile pentru un mediu curat şi sănătos!Coordonator proiecte și programe - Prof. Iorgulis Elena, Director- Prof. Paizan Daniela

 

ccdg1105

ccdg1106

ccdg1108

ccdg1109

ccdg1110

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....