header CCDG iarna

Liceul Tehnologic "Scoala Nationala de Gaz", Medias, Orasul Ecologic, Ianuarie 2018

 

ORASUL ECOLOGIC

Scopul proiectului intitulat ”Orașul ecologic” a fost de a identifica problemele de mediu ale orașelor, de a conștientiza impactul poluării asupra sănătății oamenilor și de a găsi soluții concrete prin aplicarea mșsurilor de îmbunătățire a calității vieții locuitorilor orașelor.

 

Proiectul s-a concretizat prin reprezentarea vizuală a ceea ce înseamnă un oraș al viitorului prin intermediul unei machete.

Macheta reprezintă soluțiile pe care elevii le-au găsit pentru ca orașele să devină mai prietenoase cu sănătatea fizică și psihică a locuitorilor precizând beneficiile pe care le aduce introducerea perdelelor de vegetație de-a lungul carosabilului și anume: reducerea zgomotului, epurarea microbiană, crează un microclimat favorabil și înfrumusețarea peisajului.

Prof. Sas Ioan

 

ccdg1112

ccdg1113

ccdg1114

ccdg1115

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....