header CCDG iarna

Gradinita Nr. 14, Arad, Managementul deseurilor, Ianuarie 2018

 

MANAGEMENTUL DEȘEURILOR

GRUPA MARE ”A” - 

Copiii grupei mare ”A” împreună cu educatoarele lor prof. Crișan Orieta și prof. Nol Asineta au călătorit în împărăția iernii. Au aflat lucruri interesante despre acest anotimp și cum în cadrul Programului Mondial Eco-Școala una dintre temele abordate este Managementul deșeurilor o mare parte a activității s-a realizat cu ajutorul materialelor ce puteau fi refolosite.

 

Astfel copiii au decorat farfurii utilizând hârtia rămasă de la fișe, au găzduit un om de zăpadă confecționat din pahare de plastic, au confecționat decorațiuni pentru împărăția iernii din deșeuri textile,etc.

Copiii au învățat astfel că este important ca indiferent ce activitate desfășurăm trebuie să ținem cont și de cantitatea de deșeuri pe care o lăsăm în urmă.

Prof. Saman Liana

 

ccdg1123

ccdg1124

ccdg1125

ccdg1126

ccdg1127

ccdg1129

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....