header CCDG iarna

Liceul Tehnologic „Puskas Tivadar”, Sf.Gheorghe, „Ziua mondiala a zonelor umede”, Ianuarie 2018

ZIUA MONDIALĂ A ZONELOR UMEDE

În data de 01.02.2018 am sărbătorit „Ziua mondială a zonelor umede”, la Liceul Tehnologic „Puskas Tivadar”, Sf.Gheorghe.

Sala festivă a fost plină cu elevii din clasele de protecția mediului și din clasele profesionale. Organizatorii au fost elevii din clasa a XI-a liceu. Invitatul nostru a fost dl. Csákány László, pădurar, trimisul Universității Babeș -Bolyai, Facultatea Sf.Gheorghe. El ne-a prezentat zonele umede protejate din apropierea orașului. Elevul Balázs Dániel-XI.C, s-a pregătit cu o prezentare ppt cu Lacul de agrement din Sf. Gheorghe, iar prof. de geografie Komán László a vorbit despre Rezervația naturală Tinovul Mohoș, prezentând imagini cu plantele protejate, respectiv despre catastrofa ecologică provocată de om la Lacul Aral.

Profesor coordonator: Koman Laszlo

 

ccdg1232

 

ccdg1233

 

ccdg1234

 

ccdg1235

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....