header CCDG iarna

Liceul Tehnologic „Puskás Tivadar”, Sf. Gheorghe, „Ziua Mondiala Impotriva Armelor Nucleare”, Martie 2018

 

 

ZIUA MONDIALĂ ÎMPOTRIVA ARMELOR NUCLEARE

 

Consiliul „Protecția Mediului” din Liceul Tehnologic „Puskas Tivadar”, Sf.Gheorghe, a organizat o întrunire în Sala Festivă a liceului pentru a sărbători „Ziua Mondială Împotriva Armelor Nucleare”.

Ideea organizării evenimentului a pornit de la elevul Balázs Dániel din clasa XI.C și a fost coordonat de prof. de geografie Komán László. Au participat două clase liceale cu profilul protecția mediului înconjurător. Am invitat reprezentanți de la I.S.U Covasna și ne-au onorat cu prezența lor: lt. col. Tudose Florian, slt. Mureșan Radu și slt.Tolvaj Marius.

Prezentările au fost urmărite cu mare interes de către elevii din clasele a X-a și XI-a despre tipurile de arme nucleare, posibilitățile de protecție civilă în caz de accidente sau atacuri nucleare. De asemenea au fost prezentate cazuri concrete din trecut și urmările acestor catastrofe cum ar fi: Hiroshima, Nagasaki, Cernobîl, Fukushima.

Profesor coordonator: Komán László

ccdg159

 

ccdg160

 

ccdg161

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....