header CCDG iarna

Liceul Tehnologic „I.C.Petrescu”, Stilpeni, „Un martisor pentru mama”, Martie 2018

UN MĂRȚIȘOR PENTRU MAMA

 

În toate școlile și grădinițele din comuna Stîlpeni, județul Argeș de la Liceul Tehnologic ,,I.C.Petrescu” în această săptămână se derulează sub directa coordonare a doamnelor educatoare și învățătoarea activitatea ,,Un mărțișor pentru mama”.

 

Preșcolarii și elevii de la învățământul primar confecționează cu multă dăruire, devotament, dragoste și creativitate mărțișoare și felicitări din materiale reciclabile pe care le vor dărui mămicilor în cadrul serbărilor organizate .

Cadrele dicactice implicate alături de elevii din Comitetul ECO au fost: Cornea Irina, Ceaușescu Iuliana, Panainte Elena, Tudose Roxana, Voican Laura Arsenescu Corina, Busuioc Crăița și elevii: Cornea Mara, Tănase Rebeca, Olteanu Denis, Tudose Albert.

Preșcolarii și elevii au fost organizați pe ateliere de lucru, având la dispoziție materiale reciclabile, hârtie creponată, coji de nucă, ghinde, etc.

Profesor coordonator: Elena Postelnicu

ccdg163

 

ccdg164

 

ccdg165

 

ccdg166

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....