header CCDG

Scoala Gimnaziala „Oltea Doamna", Oradea, „Martisoare Eco in dar de 1 Martie”, Martie 2018

MĂRȚIȘOARE ECO ÎN DAR DE 1 MARTIE

 

Mărțișoare... și pentru șoferițe!

 

,,Primăvara este o reflexie a grădinii sufletului nostru, iar mărţişorul este cea mai de preţ floare răsărită într-însa".

Nu putem trece cu vederea faptul că toţi copiii sunt fascinaţi de reînvierea naturii și de apariția pe piață a primilor ghiocei și a mărțișoarelor.

Dacă e 1 Martie, e Mărțișor! E cel mai frumos, mai sincer și mai gingaș dar pe care îl putem oferi unei ființe dragi, indiferent de calitatea sa, la 1 Martie, dar chiar și la 8 Martie!

Așadar, să ne bucurăm de culorile și de simbolul mărțișoarelor, dar și de zâmbetele și bucuriile pe care acestea le răspândesc în jur și mai ales în sufletele celor care le primesc. Mai cu seamă când acestea au fost făurite și dăruite de copii, care au pus în ele parte din sufletul și iubirea lor!

Copiii de la Şcoala Gimnazială ,,Oltea Doamna" din Oradea, coordonaţi de doamnele învăţătoare prof. Ienei-David Laura, Pavel Elena și Bireş Ramona, au făcut risipă de imaginație și de dragoste făurind cele mai năstrușnice și mai ingenioase mărţişoare eco.

,,Au confecţionat mărţişoare din lemn, au folosit tehnica servețelului, și alte tehnici, precum și materiale fel de fel în personalizarea fiecărui mărţişor în parte. Apoi, cele mai multe din mărțișoarele lor au ajuns la prietenii și vecinii noștri, polițiștii de la Serviciul Rutier, care le-au dăruit joi, 1 Martie, şoferiţelor surprinse în trafic pe străzile orădene", după cum ne-a spus doamna profesor Laura Ienei-David.

Felicitări copiilor și doamnelor învățătoare!

Profesor coordonator: Laura Ienei-David

ccdg222

 

ccdg223

 

ccdg224

 

ccdg225

 

ccdg226

 

ccdg227

 

ccdg228

 

ccdg229

 

ccdg230

 

ccdg231

 

ccdg232

 

ccdg233

 

ccdg234

 

ccdg235

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....