header CCDG

Liceul de Arte „Ion Perlea”, Slobozia, „Activitate Programul LeAF”, Iulie 2018

ACTIVITATE PROGRAMUL LeAF

Elevii au fost împărțiți pe echipe și au lucrat câte 2 poezii în 2 zile diferite - o poezie în română și una în engleză (dezvoltarea abilității de a identifica sinonime, antonime, dezvoltarea vocabularului în limba engleză).

Ei au ales cuvinte precum parc, iarbă, natură și au scris poeziile, negociind cuvintele cele mai potrivite pentru a exprima ideile discutate. Apoi, ei au realizat desene care să ilustreze cel mai bine poeziile create (dezvoltarea abilității de a conecta textul scris cu desenul realizat, identificarea tehnicii cele mai potrivite pentru realizarea desenului). Aceste sunt poeziile în formă de romb care au rezultat în urma discutiilor, negocierilor și căutărilor de cuvinte (în dicționare de limba engleză) în cadrul echipelor formate în activitatea LeAF. Alegerea cuvintelor potrivite a dus la o adevarată dezbatere despre importanța pădurilor și a spațiilor verzi, despre ce ar trebui să facă oamenii pentru a păstra aceste spații intacte, despre cum ar putea ei promova în comunitatea lor toate aceste idei și despre ce pot face ei în mod direct ( în grupul de prieteni și în familie).

Profesor coordonator: Nicoleta Militaru
ccdg718
 
ccdg719
 
ccdg720
 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....