header CCDG

Scoala Gimnaziala Oniceni, Forasti, „Activitate-Proiectul LeAF”, Iulie 2018

ACTIVITATE - PROIECTUL LeAF 2017-2018


În cadrul programului LeAF, echipa de la Școala Gimnazială Oniceni, a desfășurat câțiva pași importanți: - întâlnirea de lucru în care s-a stabilit foarte clar liste de responsabilități, modul de realizare și planul de activitate pentru proiect.

Toți au manifestat interes, dorință de afirmare, de explorare a mediului, de implicare activă, de participare eficientă, de colaborare, de respect, de înțelegere a sensului pentru care au desfășurat fiecare activitate. Activitățile au fost desfășurate prin participarea activă a tuturor copiilor implicați în proiect;

Unii dintre elevi, AU UTILIZAT LEMNUL PĂDURII la orele de ed. tehnologică pentru a realiza băncuțe pentru flori, machete, căsuțe pentru păsărele care au fost atârnate în copacii din curtea școlii și din pădure, înțelegând că vin astfel în ajutorul păsărelelor pe timpul iernii. Alții au pregătit Eco- Solarul pentru a planta răsaduri de legume și de tuya!

„NATURA NU ESTE NUMAI A NOASTRĂ ȘI NU PUTEM DISPUNE DE EA AȘA CUM DORIM, PENTRU CĂ O AVEM ÎN PĂSTRARE ȘI TREBUIE SĂ O PĂSTRĂM VIE ȘI PENTRU GENERAȚIILE VIITOARE”.

Profesor coordonator: Maricica Stan

ccdg729

 

ccdg730

 

ccdg731

 

ccdg732

 

ccdg733

 

ccdg734

 

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....