header CCDG

Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi", Radauti, Activitati eco, Octombrie 2018

ECO-ȘCOALĂ DE SUCCES-FESTIVITATEA DE PREMIERE A PROIECTELOR ECO-SCHOOLS

Eco-școală de succes - Festivitatea de premiere a Proiectelor Eco-schoolsMarți 30 octombrie 2018 a avut loc activitatea de premiere a elevilor și cadrelor didacticecare s-au implicat în activitățile cu caracter ecologic, desfășurate în cadrul Programelor internaționale: Eco-școală (Eco-Schools), Să învățăm despre pădure (LeAF), Tineri reporteri pentru mediul înconjurător (YRE) și alte concursuri naționale, coordonate de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie (CCDG), sub egida Fundației de Educație pentru Mediul Înconjurător (FEE).

 

Activitatea a fost organizată de către Comitetele Eco- școală și profesorii coordonatori de la Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi și partenerii de proiect: Școala Gimnazială Bogdan Vodă, Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir și Grădinița Micul Prinț, din municipiul Rădăuți.

La activitate au participat: elevi (110), cadre didactice (12), părinți (6) și invitați (4). Din partea Primăriei Rădăuți a fost prezentă purtătorul de cuvânt- d-ra Bianca Cepil.

Obiectivele activității au fost:

1. Premierea activităților ecologice desfășurate în anul școlar 2017-2018;

2. Prezentarea activităților ecologice propuse spre desfășurare în anul școlar 2018-2019. Profesorii coordonatori au prezentat succint activitățile derulate, impactul și așteptările privind adoptarea unui comportament ecologic și responsabil față de mediul înconjurător. Au fost premiați elevii care au obținut rezultate la nivel național și au fost acordate diplomele pentru profesorii implicați în activitățile cu caracter ecologic.

Invitații au fost rugați să-și exprime căteva opinii referitoare despre activități. Profesorii coordonatori au prezentat propunerile de activități pe care le vor desfășura în anul școlar următor.

Domnul profesor Marcel Ungurean a fost delegat să spună câteva păreri referitoare la fotografiile elevilor care au participat la Concursul Național Eco-fotografia Anului 2018.

La finalul activităților, toți participanții la activitate au degustat produse locale și de sezon aduse de către elevii clasei a XII-a H (prof. coordonator Nicoleta Zoica Mitrofan) și fructe oferite de către domnul prof. coordonator Radu Munteanu- director adj. la Școala Gimnazială Bogdan Vodă Rădăuți.

Adresăm mulțumiri tuturor partcipanților la activitate, mult succes viitoarelor demersuri cucaracter ecologic! Mulțumim mass-mediei (CROMTEL Rădăuți și VIVAFM) care ne este aproape și popularizează activitățile noastre! Felicitări tuturor, elevi, profesori, părinți și adulți pentru colaborare și implicare!

Prof. Cornelia și Liviu Hatnean-prof. coordonatori Eco-școală

 

ccdg870

ccdg871

ccdg873

ccdg874

 

ccdg026

 

ccdg027

 

ccdg028

 

ccdg029

 

ccdg030

 

ccdg031

 

ccdg032

 

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....