header CCDG

Scoala Gimnaziala "Vlaicu Voda", Slatina, Activitate dedicata centenarului, Decembrie 2018

 
HARTIE RECICLAM, 100 DE COPACI SALVAM!
 
 
Elevii Scolii Gimnaziale "Vlaicu Voda" Slatina au desfasurat in luna noiembrie activitatea "Hartie reciclam, 100 de copaci salvam!", activitate dedicata Centenarului.
Activitatea a fost intens planificata si popularizata de elevii din Comitetul Eco Scoala. Tot ei au pregatit o serie de pliante si fluturasi despre beneficiile reciclarii si le-au distribuit colegilior lor si parintilor acestora. 
Astfel am reusit sa strangem 1150kg de hartie si 60kg de P.E.T.-uri ce au fost ridicate de o firma specializata din oras. Intr-o ampla activitate desfasurata pe 28 noiembrie 2018 elevii participanti la actiune au fost premiati. Cei mai harnici au primit tricouri personalizate iar ceilalti au fost rasplatiti cu diplome si baloane, sau cu "frunze verzi" cu care au imbogatit "Copacul Sperantei" din holul scolii.
Toata activitatea a beneficiat si de sprijinul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt cu care am colaborat fumos an de an.
 
 
Prof. Zamfir Alina - Coordonator Eco - Scoala
 
ccdg148
ccdg149
ccdg151
 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....