header CCDG

Scoala Gimnaziala Nr. 18, Timisoara, Saptamana mobilitatii, 2018

 

ALEGERI INTELIGENTE

Preocupaţi permanent de calitatea mediului în oraşul nostru, elevi şi cadre didactice, am sărbătorit în luna septembrie, anul acesta, Săptămȃna Mobilităţii Europene promovȃnd forme alternative de transport ecologic, care asigură creşterea calității vieţii prin reducerea poluării aerului. Am ales să renunţăm pentru o săptămȃnă la maşina personală conştienţi fiind că astfel beneficiile vor fi atȃt pentru mediu, cât şi pentru sănătatea personală. Am folosit transportul în comun, mersul pe jos sau bicicleta pentru a veni la şcoală.

 

La sfȃrşitul săptămȃnii, partenerii noştri, Agenţia Pentru Protecţia Mediului Timiş şi Palatul Copiilor Timişoara au oferit elevilor din clasele a IV-a o plimbare cu vaporaşele pe rȃul Bega. Asfel elevii au conştientizat că prin alegeri inteligente cu privire la tipul de transport folosit, se îmbunătățește calitatea mediului, sănătatea noastră, dar putem şi economisi bani.

Prof. Codruţa Chercotă, coordonator Eco-Şcoala

ccdg153

ccdg154

ccdg155

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....