header CCDG

Scoala Gimnaziala Nr. 18, Timisoara, Ziua animalelor, Octombrie 2018

 

ŞI ANIMALELE AU DREPTURI!

Pe data de 4 Octombrie elevii claselor III-VI au sărbătorit toate animăluțele, sălbatice sau domestice, prin expoziţia de desene dedicată tuturor necuvântătoarelor din toată lumea.

Prin sărbătorirea acestei zile dedicate tuturor animalelor elevii au dorit să prezinte dragostea, respectul şi responsabilitatea lor față de animale, dar şi să aducă în atenția oamenilor importanța animalelor în lume, legătură foarte strânsă între bunăstarea oamenilor, a animalelor și a mediului în care trăim cu toții.

 

Mesajul lor: acum cȃnd suntem mici avem mare grijă de animăluțul nostru de companie, dar suntem conştienţi de felul în care acțiunile noastre pot influența negativ viața animalelor și, implicit, viața pe planetă. Da, și animalele au drepturi!.

Prof. Codruţa Chercotă, coordonator Eco-Şcoala

 

ccdg157

ccdg159

ccdg161

ccdg162

ccdg163

ccdg164

ccdg165

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....