header CCDG

CSEI „Sf. Andrei”, Gura Humorului, „Vis de iarna in stil eco”, Ianuarie 2019

   „VIS DE IARNĂ” ÎN STIL ECO

       

                  Sărbătorile de iarnă sunt motive de reunire a membrilor unei familii și vin cu noi activități și pregătiri intense, punându-ne la încercare imaginația și creativitatea, dezvoltând la elevi educația ecologică prin artă.

Fiecare astfel de moment creează o bucurie în sufletele tuturora. Pentru a oferi un decor de vis, elevi și cadre didactice de la CSEI „SF. ANDREI”, Gura Humorului au confecționat diverse ornamente eco handmade, pentru scena serbării de Crăciun „VIS DE IARNĂ”.

                Compus din materiale reciclate, în tonuri de alb și verde, Crăciunul eco combină fastul sărbătorilor de iarnă cu dragostea pentru natură și dovedește că ai nevoie doar de puțină imaginație pentru a transforma obiecte banale în decorațiuni perfecte pentru această sărbătoare: brăduți, globuri și steluțe confecționate din carton și hârite reciclate, un om de zapadă din pahare de plastic și un ren din pet-uri, rezultând astfel visul de iarnă în stil eco.

 Familia CSEI „SF. ANDREI” urează tuturora UN AN BUN !!!!!

Profesor coordonator: Simona Olga Tofan

ccdg366

 

ccdg367

 

ccdg368

 

ccdg369

 

ccdg370

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....