header CCDG

Reguli pentru postarea materialelor

Reguli pentru postarea materialelor pe site si pe FB:

 • Postam pe site si pe FB doar activitati care au fost realizate cu elevii in cadrul programelor CCDG; nu postam activitati realizate in alte proiecte, programe, campanii etc., pe care unitatea şcolara le organizează cu alte instituţii sau organizaţii;

 • Nu trimiteti toate materialele de la mai multe actiuni o singura data! Firesc este sa trimiteti mesajul cel tarziu dupa 2 saptamani dupa ce au fost realizate actiunile! Ne confruntam uneori cu materiale de la actiunile realizate la Craciun si trimise de Paşte….!!! Nu putem sa le acceptam.

 • Mesajul va contine: 10 randuri cu titlul si descrierea activitatii si 4-5 poze (nu mai multe) care sa ilustreze actiunea. Fotografiile sa surprinda activitati in grup, relevante pentru actiunea prezentata. Pozele vor fi atasate, nu trebuie puse in documentul word cu descrierea!

 • Va rugam sa verificati scrierea textului… deseori gasim greseli si nu intotdeauna avem timp sa le corectam! Mai ales ca noi consideram ca le primim de la profesori… asa ca ar trebui sa fie corecte…

 • Pentru a posta materialele, avem nevoie de declaratia semnata a profesorului coordonator, a adultilor prezenti in imagini sau mentionati in text, iar pentru fiecare minor trebuie sa existe declaratia semnata de catre parinti/tutori legali.

 • In cazul in care nu este posibila obtinerea acordurilor tuturor persoanelor prezente in materialul realizat, puteti trimite doar imagini cu rezultatul final al activitatii desfasurate sau aspecte generale, astfel incat sa putem publica materialul fara sa fie nevoie de acordul parintilor/tutorilor legali sau de acordul adultilor ce apar in imagini sau sunt mentionati in text.

pentru a descarca modelul de declaratie al profesorilor coordonatori click aici...

pentru a descarca modelul de declaratie pentru parinti/tutori legali click aici...

pentru a descarca modelul de declaratie pentru adulti prezenti in material click aici...

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

 • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
 • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

  RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

 • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • telefon/fax: 031.410.35.24
 • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....