header CCDG

ACTIVITATE-PROGRAMUL LeAF

Sub dictonul „Hai la înverzit", o parte din elevii implicați în proiectul LeAF au participat la o activitate de plantare arbori, organizată la nivelul școlii în parteneriat cu Ocolul Silvic Mihoveni.

ACTIVITATE - PROIECTUL LeAF 2017-2018


În cadrul programului LeAF, echipa de la Școala Gimnazială Oniceni, a desfășurat câțiva pași importanți: - întâlnirea de lucru în care s-a stabilit foarte clar liste de responsabilități, modul de realizare și planul de activitate pentru proiect.

 

RÂUL BEGA – UN MEDIU CU VIAȚĂ

Luna iunie a anului școlar actual a stat sub semnul apei și al tuturor formelor de viață ale mediului acvatic, dar nu al oricărui mediu acvatic, ci al râului Bega, un râu plin de splendoare și...viață.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 12 au avut șansa să descopere frumusețile acestui râu, dar, spre surprinderea lor, au întâlnit și multe probleme de mediu pe care au încercat să le rezolve cu propriile forțe.

ACTIVITATE PROGRAMUL LeAF

Elevii au fost împărțiți pe echipe și au lucrat câte 2 poezii în 2 zile diferite - o poezie în română și una în engleză (dezvoltarea abilității de a identifica sinonime, antonime, dezvoltarea vocabularului în limba engleză).

CLOWNS AND FLOWERS SAU FARFURIA NU MAI E FARFURIE...

#vacanță_activă

#grupa_vacanței

#copii_fericiți

#temă_cu_părinții

#timp_de_calitate

ACTIVITATE

Urmărind obiectivele propuse în planul de acţiune Eco-Şcoala de anul acesta, Grădiniţa cu Program Prelungit „Curcubeul copilăriei’’, Craiova, a căutat să înfrumuseţeze sub toate aspectele curtea grădiniţei noastre.

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....