header CCDG iarna

MÂINI ISCUSITE ÎN AN CENTENAR!

Elevii clasei a III-a A, de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, Huși, județul Vaslui, îndrumați de doamna învățătoare Mandrea Luminița, au realizat decorațiuni din materiale ecologice pentru marcarea celor 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, 100 de ani de la făurirea statului național unitar român.

ETICHETE ALIMENTARE

Elevii claselor a XI-a de la Colegiul National „Mihai Eminescu", Iași, profilul Filologie au colecționat timp de o saptămână etichetele de la produsele alimentare consumate, dupa care au identificat compușii conținuți și prentru fiecare compus au analizat avantajele și dezavantajele consumului.

ACȚIUNEA SUBSTANȚELOR TOXICE ASUPRA ORGANISMULUI
 
În perioada 12- 20 NOIEMBRIE 2018 s-au realizat dezbateri și prezentări de proiecte privind „Influența factorilor de risc asupra Sistemului nervos” și „Alcoolul, tutunul, drogurile - semne de maturitate”. 

MADE IN ROMANIA

Centenar la Școala Gimnazială „I. D. Sîrbu”, Petrila

ACTIVITATE DE INFORMARE-EDUCARE ŞI COMUNICARE

Consecinţele consumului de tutun, alcool, droguri și importanța comunicării dintre părinți și copii

O CURTE CURATĂ - O ȘCOALĂ SĂNĂTOASĂ

Într-o lume tot mai grăbită, în care timpul pare „a nu mai avea răbdare”, natura îşi cere drepturile. Nimic nu este prea mult când este vorba despre sănătatea noastră şi a mediului în care trăim.


ARTE VIZUALE ŞI ABILITĂŢI PRACTICE

„Globuri din lemn, pictate manual”

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....