header CCDG

GÂNDURI DE ASTĂZI PENTRU VIITORUL DE MÂINE

Implicarea elevilor de la Colegiul Tehnic „Al.I.Cuza”, Suceava, în acțiunile ce vizează educația ecologică s-a regăsit în 14 martie 2018 sub forma activității „Gânduri de astăzi pentru viitorul de mâine”, inclusă în calendarul de activități pentru acest an școlar al programului internațional Eco Școala.

TINERI ÎN ACȚIUNE PENTRU UN MEDIU CURAT ȘI SĂNĂTOS

Obiectivele pe termen lung privind exersarea comportamentelor ecologice ale elevilor din perspectiva unei cetățenii responsabile și active propuse la nivelul prograului Eco Școala, s-au regăsit și în acest an școlar sub forma activității „Tineri în acțiune pentru un mediu curat și sănătos”.

                                   
EXPOZIȚIA „DECOR-ART”
Elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Iași, din clasele V -VIII, sub coordonarea domnului profesor Rusu Ioan și-au exersat îndeletnicirile practice la disciplina educație tehnologică  prin folosirea materialelor reciclabile pentru confecționarea unor proiecte practice funcționabile la educație tehnologică și a unor felicitări dedicate zilei de 8 martie. 

PĂPUȘI CU GRÂU

Elevii clasei pregătitoare și cei din clasa I A au pregătit păpușele cu grâu încolțit, au confecționat clovni din paste făinoase și scoici pictate și de asemenea, figurine vesele.

ASISTENTA MEDICALĂ, PRIETENA NOASTRĂ!

DESCRIEREA ACTIVITĂȚII: Ținând cont de una din temele eco abordate anul acesta și anume „Viața sănătoasă”, în cadrul proiectului tematic „Ce vreau să fiu?” s-a realizat activitatea „Asistenta medicală, prietena noastră”, acțiune desfășurată în colaborare cu Tudor Camelia.

E OK SĂ TE JOCI CU NOROI!

 

DESCRIEREA ACTIVITĂȚII: Pentru că le-a plăcut activitatea desfășurată anul trecut cu ocazia „International Mud Day”, copiii au fost bucuroși să experimenteze din nou jocul cu noroi amestecând pământul cu apă, până când acesta a căpătat consistența unei plastiline.

MARTIȘORUL

Proiectul a apărut în primul rând din dorinţa de a valorifica cretiv materiale ce rezultă din activitatea noastră zilnică, materiale pe care le aruncăm de obicei fără a le da prea multă importanţă dar şi pentru a antrena elevii în activităţi extracurriculare de petrecere a timpului liber in mod plăcut şi creativ.

 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....