header CCDG

 
SOLARIUL ECO
 
În solariul nostru eco din peturi au răsărit legumele și verdețurile puse de copiii Eco-Școlii Coșoveni, toamna care a trecut. A răsărit salata, ceapa, usturoiul, mărarul!

GRĂDINA DIN CURTEA GRĂDINIȚEI
 
Pentru că toamna a fost lungă și iarna călduroasă, în decembrie aveam în micuța nostră gradină eco a grădiniței noastre, roșii cherry, ceapă și păstârnac.

DE LA BOBUL DE GRÂU, LA PÂINEA CALDĂ!

În cadrul Proiectulului European „Mănâncă Responsabil!”, anul școlar 2017-2018, elevii de la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, Piteşti, însoțiți de cadrele didactice, au realizat în data de 16.01.2018 activitatea ,,De la bobul de grâu, la pâinea caldă!'', care a constat într-o excursie tematică la Fabrica de pâine VELPITAR, Pitești, jud.Argeș.

CĂLĂTORIA CU DOMNUL HAMSTER

La Grădinița cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu”, Craiova, este momentul evaluării, momentul când încercăm să știm cum a fost călătoria cu Domnul Hamster.

SANDWICH-UL SĂNĂTOS ȘI REPONSABIL!

La Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” din Pașcani a avut loc pe data de 31 ianuarie 2018 activitatea „Sandwich-ul sănătos și reponsabil!”, în cadrul Proiectului „Mănăncă responsabil!”.

E-URILE DIN ALIMENTE!

Elevii clasei a-VII-a C de la Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” din Pașcani, au desfășurat pe data de 23 ianuarie 2018 activitatea „E-urile din alimente!”.

 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....