header CCDG

Gradinita Cosoveni, Activitati Eco 2, August 2017

 

CASTRAVETI SI LUBENITA ECO
 
Prin gradina Eco a gradinitei noastre s-au mai strecurat si cateva seminte de castraveti si lubenita. Chiar daca lubenita nu este uriasa, aceasta are rod, iar copiii responsabili ai gradinitei noastre se vor bucura!

Scoala Gimnaziala Cosoveni, Activitate Eco 3, August 2017

 

ARDEI SI VINETE ECO
 
In sera noastra din peturi si in gradina suspendata mai gasim printre altele si: ardei gustosi si vinete frumoase.
 
Copiii participanti la Proiectul European "Mananca Responsabil" au sadit cu drag legume sanatoase si acum culegem roadele!

Scoala Gimnaziala Cosoveni, Activitate eco 2, August 2017

 
ROSII IN PETURI
 
Rosiile Cherry portocalii si cherry prunisoara galbene, un deliciu care a crescut in gradina noastra suspendata. Chiar daca le-au sadid copiii in peturi ele s-au dezvoltat foarte bine si sunt 100% ECO. Este al doilea an cand promovam gradina suspendata in cadrul Proiectului European "Mananca Responsabil".

Gradinita Cosoveni, Activitati eco, August 2017

 

GRĂDINA CU ROȘII CHERRY
 Si gradina cu Roșii Cherry de la Gradinita Cosoveni s-a intrecut pe sine si ne-a resplatit cu cateva serii de rosii delicioase. La cate rosii a facut o sa culegem si cu copiii la toamna, cand o noua generatie de prescolari va prelua stafeta Proiectului "Mananca Responsabil" de la colegii lor.

SCOALA GIMNAZIALA NR. 29, GALATI, Activitati, Iunie 2017

ACTIVITATI

 

Din cauza globalizării, în prezent e destul de greu să identifici marfa pe care o cumperi din punct de vedere geografic, cum punem să știm dacă căpșunile pe care le-ai luat de la supermarket sunt aduse din Italia, Spania etc.

 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....