header CCDG

LICEUL DE ARTE "IONEL PERLEA", SLOBOZIA, Activitati, Iunie 2017

ACTIVITATI

 

Cui nu-i plac jocurile?

Si pentru ca le-a palcut foarte mult proiectul "Mananca responsabil", elevii clasei a IX-a A de la Liceul de Arte s-au gandit sa combine cele doua elemente. Rezultatul final? Trei jocuri cu intrebari despre ce inseamna sa fim responsabili cu alimentatia noastra, despre obiceiurile alimentare ale oamenilor precum si alte intrebari din temele din acest an (produse bio, consumul de carne, deseurile alimentare, alimente procesate, agrobiodiversitate, consumul de produse locale si de sezon). Apoi, au mers in clasele colegilor lor si i-au provocat sa joace pe cele trei planse de joc. La final, au fost desemnate doua echipe castigatoare ( clasa a VI-a: Bogdna, George, Alina, Adela, Diana si clasa a VII-a : Andrei si Nora)

Ne gandim sa continuam aceasta idee si in proiectul de anul viitor pentru ca am observat entuziasmul elevilor fata de aceasta actiune.
Prof. Militaru Nicoleta Marilena si Stoian Marioara
 
ccdg0414
 
 
ccdg0415
 
 
ccdg0416
 
 
ccdg0417
 
 
 
 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....