header CCDG

Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”, Piteşti, ”Săptămâna Mobilității Europene”, Septembrie 2017

 

”NE MIȘCĂM ȘI RESPONSABIL MÂNCĂM!”

În data de 22.09.2017, cu ocazia desfășurării ediției a XVI-a a Săptămânii Mobilității Europene, un grup de elevi de la clasele a XII-a B, C, D, profil - resurse naturale şi protecţia mediului de la Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”, Piteşti s-au deplasat în piața din cartier, însoţiţi de doamnele profesoare Victoriţa Nicolescu și Elena Dură, pentru a discuta cu producătorii locali și pentru a promova un comportament responsabil față de hrană și de valorile naturale.

Activitatea realizată face parte din Proiectulului European Mănâncă Responsabil!” - anul școlar 2017-2018 și a avut drept scop stimularea interesului elevilor pentru consumul responsabil de hrană și implicarea lor în acțiuni atractive.

Profesor: Victorița Nicolescu

ccdg0060

 

ccdg0061

 

ccdg0062

 

ccdg0063

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....