header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Ziua Produselor Agroalimentare Romanesti", Octombrie 2017

ZIUA PRODUSELOR AGROALIMENTARE ROMÂNEȘTI

 

Pe 10.10.2017 am sărbătorit Ziua Produselor Agroalimentare Românești prin activitatea Pachețelul românesc.

Au răspuns prezent la această activitate elevii claselor P C, I C, I D, IV B si IV C de la Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia. Ei au venit pregătiți la școală cu pachețele de masă care aveau produse românești (iaurt, biscuiți, napolitane, covrigei și mere). Doamnele învățător Dinescu Mihaela, Pană Cătălina, Rotaru Antoaneta, Moldoveanu Florina, Strezoiu Andreea, Bucur Vanda, Moroianu Marioara și Ardelean Amalia au discutat cu ei despre importanța unei alimentații sănătoase, responsabile și despre beneficiile aduse de consumul de fructe și legume. Părinții au fost foarte încântați de inițiativa Comitetului Eco și au pregătit pachețelele și gustările pentru această zi. Mulțumim astfel, doamnelor Stancu Mariana și Chele Andreea de la clasa I D care i-au surprins pe cei mici cu gustări românești (brânză de vacă, ardei gras, praz, zacuscă și pâine), iar doamnei Mihai Ioana îi mulțumim pentru faptul că ne-a ajutat cu organizarea activității în sălile de clasă. 

Profesori coordonatori: Militaru Nicoleta Marilena si Stoian Marioara
ccdg0107
 
ccdg0108
 
ccdg0109
 
ccdg0110
 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....