header CCDG

Drepturile de proprietate intelectuala

 

Drepturile de autor/proprietate intelectuală asupra programelor CCDG:

Legile naţionale și internaționale apără drepturile de proprietate intelectuală. CCDG deţine exclusivitate în România pentru toate brandurile programelor (naționale și internaționale) pe care le desfășoară pe teritoriul României. Ca urmare, unitățile școlare și profesorii nu au dreptul să folosească, fără acordul CCDG, aceste branduri (denumirea proiectelor, programelor, concursurilor și siglele lor) decât în interiorul unităților de învățământ.

Fără acceptul nostru, profesorii nu au dreptul să utilizeze pe documentele cu care se înscriu în diferite alte campanii, concursuri, proiecte etc. siglele: CCDG, FEE, Eco-Schools, LeAF, YRE, Mănâncă responsabil, Ziua Verde, Eco-Fotografia Anului, Patrula Eco.

Nicio altă instituție nu are dreptul să afișeze pe diplome, adeverințe, regulamente de concursuri/proiecte sau alte înscrisuri siglele, dacă nu are acordul nostru (cu excepția unităților școlare care au primit deja calitatea de eco-școala și care pot folosi doar sigla Eco-Schools, atâta timp cât participă la program).

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....