HRANĂ SĂNĂTOASĂ
În perioada 16-20 octombrie, elevi, cadre didactice, părinţi şi specialisti au desfăşurat în şcoală activităţi în domeniul alimentaţiei sănătoase.
Astfel au fost dezbătute teme ca: “Plantele medicinale, ceaiurile şi rolul lor”, “Fructele şi legumele din grădina bunicilor”, “Gustarea de la şcoală”, “Farmacia verde”. La încheierea acestor acţiuni concluzia a fost generală: fiecare zi a anului ar trebui să reprezinte pentru noi o zi a alimentaţiei sănătoase!
Elevii claselor mari au realizat prezentări despre hrana sănătoasă pe care o oferă un mediu curat şi despre responsabilitatea ecologică pe care trebuie să o avem fiecare dintre noi; cele mai reuşie materiale s-au prezentat în toate clasele.
Mesajul pe care îl transmit aceste prezentări privind „sănătatea din farfurie”: natură curată, sănătate garantată!
Profesor coordonator: Codruţa Chercotă