header CCDG

Scoala Gimnaziala „Acad. Marin Voiculescu”, Giurgiu, „Salvam bradutii”, Ianuarie 2019

SALVĂM BRĂDUȚII!

Activitatea s-a dorit a fi un îndemn al elevilor școlii noastre de a înlocui brăduții naturali cu unii care pot fi la fel de frumoși, o lecție de urmat pentru toți cei care înțeleg importanța protejării mediului, suferința bradului aruncat la câteva zile după Crăciun, ba chiar suferința copiilor care aruncă ceea ce au admirat cu câteva zile mai devreme, ceea ce le-a adus bucurii, zâmbete...

Cu speranța că și alții le vor urma exemplul în anii următori, ajutați de părinți, elevii s-au întrecut în confecționarea unor brăduți minunați. Au folosit resturi de beteală, globulețe din anii anteriori, piese din jocurile vechi, resturi de hârtie glasată, crengi uscate. Noi i-am admirat, i-am aplaudat și, dacă vă plac brăduții realizați de ei, vă rugăm să îi aplaudați și dumneavoastră!

Sărbători cu sănătate și bucurii!

Profesori coordonatori: Țogoe Petra, Furtună-Popa Cecilia

ccdg349

 

ccdg350

 

ccdg351

 

ccdg352

 

ccdg353

 

ccdg354

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....