header CCDG

Colegiul „Vasile Lovinescu”, Falticeni, „Viata lunga si frumoasa - alimentatie sanatoasa!”, Februarie 2019

 

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS

VIAȚĂ LUNGĂ ȘI FRUMOASĂ - ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ!

 

Joi 20 februarie, în cadrul Proiectului Mondial Eco – Școala, s-a desfășurat activitatea „Viață lungă și frumoasă - alimentație sănătoasă!”. 

În cadrul Colegiul „Vasile Lovinescu”, elevii claselor IX-XII îndrumați de profesori au gătit cu alimente din gospodăriile proprii aperitive sănătoase, prăjituri de casă, feluri principale tradiționale, sucuri naturale de mere, cătină, limonadă care  ne-au încântat privirea și au fost un deliciu pentru papilele gustative.

Produsele au fost jurizate, acordându-se premii și  mențiuni la secțiunile: „Prăjituri de casă”- clasa a IX-a silvic, „Aperitive gustoase”- clasa a IX-a silvic, „Bunătăți din cămară”- clasa a XI-a SB, „Fel principal”- clasa a IX-a HB, „Sucuri naturale”- clasa a X-a SC.„Arta prezentării produselor”- clasa a XI-a SB.

Profesor coordonator: Filipoaia Luminița

ccdg589

 

ccdg590

 

ccdg591

 

ccdg592

 

ccdg593

 

ccdg594

 

ccdg595

 

ccdg596

 

ccdg597

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....