header CCDG

Gradinita cu P. P. „Voinicel”, Calarasi, „Ziua Mondiala a Zonelor Umede”, Februarie 2019

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS

ZIUA MONDIALĂ A  ZONELOR UMEDE

 

Cu ocazia Zilei Mondială a Zonelor Umede, copiii Grădiniței „Voinicel”, Călărași, s-au întâlnit și au marcat această zi sub sloganul: „Zonele umede pentru un viitor urban durabil”.

Preşcolarii au vizionat  imagini din zonele umede ale zonei în care locuiesc și  au realizat din materiale reciclabile păsări și animale mici pe care le găsim în aceste zone: broaște, broaște țestoase, păsări. Au amenajat un colț al clasei, o macheta ce reprezenta orașul încercuit de „zone umede”.

Doamnele educatoare responsabile de acest eveniment au transmis copiilor cunoștințe despre schimbările şi transformările din mediul înconjurător, ce au dus la apariția unor fenomene nedorite asupra vieții. Copiii au fost încântați , au petrecut o zi frumoasă!

Profesor coordonator: Voicu Aurelia

ccdg599

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....