header CCDG

Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun”, Bacau, „Managementul deseurilor-transportul”, Februarie 2019

 

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS

MANAGEMENTUL DEȘEURILOR-TRANSPORTUL

 

În luna fabruarie, elevii clasei a VI-a A de la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun", Bacău au realizat activitatea „Managementul deșeurilor - transportul”, aceasta fiind una din temele proiectului ECO-ȘCOALA, proiect ce se derulează de ani buni în școală.

Elevii clasei a VI-a, coordonați de dna. dirigintă Leibu Angela, au fost împărțiți pe grupe. Unii au realizat un material power-point  privind importanța reciclării deșeurilor pe care l-au susținut în fața colegilor. S-a lansat o discuție privind imposibilitatea colectării selective a deșeurilor menajere în orașul nostru. Un alt grup a realizat un referat privind nevoia de a merge pe jos, mai ales că orașul nostru nu este foarte mare. De asemenea, s-a optat pentru folosirea mijloacelor de transport în comun. Un alt grup a făcut desene pe aceasta tematică însoțite de sloganuri specifice.

Profesor coordonator: Mădălina Alexoae

ccdg601

 

ccdg602

 

ccdg603

 

ccdg604

 

ccdg605

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....