header CCDG

Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun”, Bacau, „Mijloace de transport”, Februarie 2019

 

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS

MIJLOACE DE TRANSPORT ECO

 

A doua activitate a lunii februarie din cadrul Proiectului ECO-ȘCOALA, activitatea Mijloace de transport ECO, s-a desfășurat de către elevii clasei Pregătitoare A Step by step, sprijiniți de părinți și cadrele didactice, Tînjală Mariana și Mocondoi Daniela-Cristina.

Cei mai mici elevi ai școlii noastre au confecționat mijloace de transport din materiale reciclabile. Machetele realizate au fost analizate de către un juriu format din cadre didactice din școală și premiate cu surprize dulci realizate din produse bio de către părinți. Cu toții au învățat ceva despre economie, reciclare, mișcare. Poate vreunul dintre ei va inventa un mijloc de transport care ne va ajuta la deplasare cu mare viteză, dar fără a polua aerul!

Profesor coordonator: Mădălina Alexoae

ccdg607

 

ccdg608

 

ccdg609

 

ccdg610

 

ccdg611

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....