header CCDG

LICEUL TEORETIC "AXENTE SEVER", MEDIAS, MARTISOARE ECO, MARTIE 2019

MĂRŢIŞOARE ECO LA LICEUL „AXENTE SEVER”

 

Apropierea primăverii și a simbolurilor specifice primăverii a dus la desfășurarea mai multor activități organizate in liceul nostru. Și intrucât Liceul Teoretic “Axente Sever” este o școală Eco, simbolurile primăverii au imbrăcat specificul eco al unității noastre de invățământ.

Mai concret, in ultima săptămână a lunii februarie, elevii liceului nostru au confecționat mărțișoare din materiale reciclabile, sub indrumarea cadrelor didactice implicate in programul Eco-Școala. Ulterior, pe 28 februarie 2019 mărțișoarele confecționate au fost expuse pe mai multe panouri dedicate primăverii.

Aceste panouri se găsesc in holul Liceului Teoretic “Axente Sever” și demonstrează incă o dată faptul că unitatea noastră de invățământ este o școală prietenoasă, deschisă tuturor.

 

ccdg690

 

ccdg691

 

ccdg692

 

ccdg693

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....