header CCDG

LICEUL DE ARTE "IONEL PERLEA", SLOBOZIA, CUIBUL DE CARTI, MARTIE 2019

CUIBUL DE CĂRȚI

Doamnele coordonatoare au combinat două activități foarte interesante pe parcursul a două ore de consiliere și orientare. Ele au discutat cu elevii claselor a V-a D și a VI-a B despre viață sănătoasă și despre elementele care ne ajută pe noi să ne păstrăm sănătatea. Elevii au discutat pe această temă și au căzut de acord că o viață sănătoasă nu se limitează doar la mâncare sănătoasă ci și la un regim de viață echilibrat care combină mișcarea, lectura și un mediu curat. De aici a pornit ideea ”Cuibului de cărți”- construirea unor ”cuiburi” din materiale reciclabile pentru comorile lor: cărțile. Ei au căutat exemple de texte care să discute tema unei vieți sănătoase și au adus argumente pentru importanța unui stil de viață sănătos și echilibrat.

ccdg749

 

ccdg750

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....