header CCDG

SCOALA GIMNAZIALA "GRIGORE ANTIPA", BOTOSANI, ZAMBETE DE PRIMAVARA, MARTIE 2019

ECO-MĂRȚIȘOARE - ZÂMBETE DE PRIMĂVARĂ

 

           În  perioada 28 februarie-9 martie 2019, elevii Școlii Gimnaziale ,,Grigore Antipa” Botoșani au organizat, în sediul Agenției de Protecție a Mediului Botoșani, expoziția cu titlul:,,Eco-mărțișoare-zâmbete de primăvară”. Cu pasiune și creativitate, elevii au confecționat  mărțișoare și felicitări, din materiale reciclabile, refolosibile și  din materiale naturale, conștientizând importanța reducerii și refolosirii deșeurilor pentru economia și clima planetei. Astfel, elevii sărbătoresc primele zile de primăvară într-un mod  prietenos cu mediul înconjurător, purtând sau dăruind celor dragi, mărţişoare ecologice, promovând totodată un obicei tradițional românesc.

ccdg758

 

ccdg759

 

ccdg760

 

ccdg761

 

ccdg762

 

ccdg763

 

ccdg764

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....