header CCDG

SCOALA GIMNAZIALA "ACAD. MARIN VOICULESCU", GIURGIU, ZIUA MONDIALA A EFICIENTEI ENERGETICE, MARTIE 2019

5 MARTIE - ZIUA MONDIALĂ A EFICIENŢEI ENERGETICE

Eficiența energetică este considerată o cauză importantă în soluționarea problemelor legate de securitatea energetică și schimbările climatice pentru crearea unor societăți durabile. De aceea, la 5 martie este sărbătorită Ziua Mondială a Eficienței Energetice.

Cu această ocazie, elevii claselor a VIII-a din şcoala noastră, coordonaţi de prof.ed.tehn. Andrei Mihaela, au derulat o serie de proiecte, au realizat machete, au realizat experimente pentru a demonstra obţinerea energiei electrice, au căutat să înţeleagă ce înseamnă eficienţa energetică şi care este soluţia creşterii acesteia.

Pentru ca activitatea lor să fi cunoscută şi colegilor, au realizat o expoziţie cu machetele şi au încercat să demonstreze eficienţa fiecărui tip de energie.

Le mulţumim pentru munca depusă şi îi felicităm pentru frumoasele rezultate obţinute cu aceste proiecte la Olimpiada judeţeană de educaţie tehnologică!

Coordonator Eco-Şcoala : prof. Ţogoe Petra

 

ccdg882

 

ccdg883

 

ccdg884

 

ccdg885

 

ccdg886

 

ccdg887

 

ccdg888

 

ccdg889

 

ccdg890

 

ccdg891

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....