header CCDG

GRADINITA ECO-SCOLII COSOVENI, ZIUA MONDIALA A APEI, MARTIE 2019

ZIUA MONDIALĂ A APEI

Copiii au serbat, ca în fiecare an, "Ziua Mondială a Apei". Impreună, am confecţionat picături de apă curată si picături de apă poluată Am desenat valuri, picături. La sfarsitul activităţii, am invăţat să preţuim apa, să nu o poluăm și ne-am distrat devenind "PICATURI VESELE".


Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei - are ca scop aducere în atenţia opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor şi de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle şi responsabilităţile celor cu atribuţii în întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă.
Coordonator, Catalina Butoi

 

ccdg923

 

ccdg924

 

ccdg925

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....