header CCDG

SCOALA GIMNAZIALA "NICOLAE BALCESCU", CRAIOVA, PLANTAM FAPTE BUNE IN ROMANIA, MARTIE 2019

PLANTĂM FAPTE BUNE ÎN ROMÂNIA

Și noi, voluntarii Școlii Gimnaziale "Nicolae Bălcescu" din Craiova, am participat, alături de eco-școlile din Dolj, la acțiunea de împădurire desfășurată în comuna Grecești, județul Dolj, în cadrul campaniei Plantăm fapte bune în România. Pentru noi, cadrele didactice, nu a fost o simplă plantare de arbori de cer, ci și un prilej de a-i educa pe toti copiii să iubească și să respecte natura. De aceea acțiunea a fost mediatizată în școală prin afișe și discuții cu părinții și elevii.

Mesajele elevilor le-am transmis împreună cu toată dragostea lor pomișorilor plantați. Încrezători că arborii plantați vor prinde rădăcini, vom participa și în viitor la alte acțiuni.

Profesor coordonator Eco-Scoala, Carmen Bejenaru

 

ccdg939

 

ccdg940

 

ccdg941

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....