header CCDG

Brasov oras candidat - Jocurile Olimpice de Tineret 2020

OLIMPIADA ALBĂ LA BRAȘOV

Jocurilor Olimpice de Tineret 2020

 

 

Brasovul vizeaza organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret 2020. Comisia de evaluare CIO vine in Romania in 2015!

Comisia de evaluare CIO, condusa de dna. Yang Yang (CHN), a elaborat si prezentat Comitetului Executiv CIO reunit la Monaco, un raport privind oferta Brasovului si a orasului Lausanne privind organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret, editia de iarna 2020.

În interventia pe care a avut-o in cadrul Comitetului Executiv CIO, in urma prezentarii raportului, Presedintele Comitetelor Olimpice Europene, Patrick Hickey a pledat in favoarea Romaniei printr-un scurt rezumat al experientei extraordinare pe care a avut-o la FOTE Brasov 2013.

Comisia de evaluare CIO va trimite, in cursul lunii februarie 2015, experti care vor vizita cele doua orase candidate si vor incerca sa clarifice cat mai multe din aspectele neclare ale ofertelor, inaintea teleconferintelor cu Comisia de Evaluare CIO, programate de principiu pentru 11 si 12 martie, in cadrul carora cele doua comitete de organizare isi vor prezenta proiectele si vor raspunde la intrebarile membrilor.

"Brasovul are nevoie de o prezentare mult mai exacta si de o promovare intensa in lumea Olimpica, pentru a reusi sa convinga in tentativa sa de a obtine organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret 2020', a declarat presedintele COSR, Alin Petrache.

(Sursa: www.cosr.ro)

Competiţia dintre Braşov şi oraşul elveţian Laussane pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2020 este tot mai strânsă şi a mai rămas doar jumătate de an până când la Kuala Lumpur, pe 31 iulie, va fi ales oraşul gazdă. Comitetul Olimpic Internaţional a publicat zilele trecute o evaluare iniţială asupra ofertelor celor două oraşe candidate. Potrivit primei evaluări, Laussane ne-a devansat uşor la numărul de sporturi şi discipline la care vor se vor întrece sportivii, respectiv 5 sporturi cu 12 discipline, faţă de 4 sporturi cu 10 discipline menţionate în oferta Braşovului.

În plus, elveţienii sunt văzuţi mai bine la partea de promovare şi vectori de comunicare, în timp ce un punct slab al Braşovului ar fi lipsa unei promovări puternice. CIO apreciază că este nevoie ca Braşovul să se implice şi în partea de promovare şi cultivare a valorilor olimpice. (Sursa: http://newsbv.ro/2015/01/06/lupta-stransa-intre-brasov-lausanne-jocurile-olimpice-iarna-tineret-2020/http://newsbv.ro/2015/01/06/lupta-stransa-intre-brasov-lausanne-jocurile-olimpice-iarna-tineret-2020/ )

 

PAGINA OFICIALA A EVENIMENTULUI:

https://www.facebook.com/brasov2020

Fiecare dintre noi putem ajuta cu cate un simplu LIKE la pagina oficiala a evenimentului si sa distribuim mai departe pentru a face cunoscut peste tot marele eveniment. Numai asa putem ajuta Brasovul si Romania sa intre in paginile de aur ale sportului mondial.

Brasov 2020

 

Si ca sa avem o parere despre ce s-a intamplat la FOTE 2013 (Festivalul Olimpic al Tineretului European), accesati linkurile de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=DEm-W-gfLkk

https://www.youtube.com/watch?v=ffEqnOhbyKM

https://www.youtube.com/watch?v=MF_vfWZkIbg

 

NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI!!!!

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....