header CCDG

MESAJE PRIMITE DE LA ELEVII PARTICIPANTI LA PROGRAMELE CCDG

1. „Tin sa va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati oferit prilejul unic de a concura la etapa internationala a concursului YRE. Cu toate ca acest an a fost unul greu, incarcat de emotii, de stress si de examene (fiind elev in clasa a VIII-a) am reusit, coordonat de doamna profesoara Nela Dumea de la Palatul Copiilor Bacau, sa creez o aplicatie de succes. Acest premiu m-a facut sa am mai multa incredere in mine, m-a facut sa cred ca pot si ca vreau.

Cu siguranta, pe viitor voi invata mai multe despre mediul inconjurator pentru ca si implicarea mea in protejarea sa sa conteze.”

Bocanet Rares-Mihai  - Bacau

 

2. „Anul acesta a fost prima mea participare la concursul international YRE, mai exact la campania Litter Less din cadrul acestuia, in echipa "Eco change", alaturi de Marchis Maria si Nicolae Gabriel, sub indrumarea doamnei prof. Dumea Nela, de la Palatul Copiilor Bacau.

Pot spune ca si pana acum constientizam problemele de mediu din jurul meu, dar in urma acestei participari am inceput sa iau atitudine, sa incerc sa schimb ceea ce nu imi place, mult mai mult decat pana acum. 

Faptul ca munca mea a fost apreciata si, ca urmare, am participat la Workshopul National desfasurat in perioada 22-24 mai la Hanul Voevozilor mi-a dat mai multa incredere in mine, iar cunoscand alti tineri cu aceleasi preocupari si pasiuni m-a facut sa realizez ca toata aceasta problema a deseurilor si a poluarii nu este o cauza pierduta.

Totodata, sunt si mai ambitionat sa salvez mediul inconjurator, chiar si cu fapte marunte, si sa schimb si mentalitatea celorlalti din jurul meu. Un prilej potrivit pentru aceasta va fi editia viitoare a concursului YRE, la care sunt de pe acum hotarat sa particip, pentru ca deja mi-a oferit experiente de neuitat si sunt sigur ca va continua sa o faca. 

 Este datoria mea sa multumesc organizatorilor (CCDG) pentru acest program al FEE atat de bine organizat, structurat si cu o evaluare exigenta a materialelor, dar si pentru multele oportunitati oferite!”

Tanasov Andrei - Bacău

 

3. „Sunt Tiron Ioana-Larisa, in varsta de 18 ani ,de la Palatul Copiilor Bacau. In urma participarii la concursul pe care il organizati an de an (am participat in ultimii doi ani scolari), am inceput  sa fiu mai atenta atat cu cei din jurul meu, cat si cu natura.Va multumesc de oportunitate!  Voi continua sa concurez si in anii urmatori.

Mult succes in ceea ce faceti!”

Tiron Ioana-Larisa - Bacău

 

4. In caliate de participant la concursurile organizate de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie Romania (The Foundation for Environmental Education), la editiile din 2014 si 2015, doresc sa va multumesc de oportunitatea oferita prin care am devenit un fin observator si o persoana interesata de mediul inconjurator.

Tematica subiectelor alese de mine, precum si ale celorlalti participanti, genereaza responsabilitate  in aspecte ce tin de ecosisteme.

Consider ca proiectul dumneavoastra de a organiza astfel de concursuri trebuie promovat activ in sistemul de invatamant romanesc (in cadrul materiilor optionale), astfel incat toti elevii sa aiba acces la astfel de informatii relevante pentru educatia lor. Prin intermediul concursurilor dumneavoastra, cunostintele despre mediu dobandite la cercul de ecologie condus de doamna Nela Dumea, de la Palatul Copiilor Bacau s-au imbogatit, au putut fi apreciate la valoarea maxima.

Va multumesc!”

Stefan Magirescu - Bacau

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....