header CCDG

ECO-SCHOOLS - ACTIVITATI PROPUSE PENTRU PERIOADA 2020/2021

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS, 2020/2021


ACTIVITĂȚI PROPUSE PENTRU PERIOADA ACTUALĂ, DE ÎNVĂȚARE ONLINE

 

După 21 de ani de educație pentru mediu, mulți ne consideră campionii inițiativelor și ai acțiunilor benefice pentru mediul înconjurător. De aceea, rămânem neobosiți în promovarea necesității implicării tinerilor în identificarea de soluţii la provocările impuse de dezvoltarea durabilă la nivel local.

Este momentul ca Programul Eco-Schools să pună mai mult accent pe idei pe care nu le-am valorificat până acum. Vă propunem ca în acest an școlar să realizați acțiuni diverse care nu necesită în mod obligatoriu participarea copiilor/elevilor în grup.

Vă sugerăm 15 exemple de activități pe care să le realizați în acest an școlar, în care se pot implica grupuri mai mari de copii/elevi, dar și familiile lor, fără a fi necesar să stea împreună:

Pentru a citi tot materialul click aici ....

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....