header CCDG

LeAF - ACTIVITATI PROPUSE PENTRU PERIOADA 2020/2021

PROGRAMUL LEARNING ABOUT FORESTS (LeAF),
Să învățăm despre pădure, 2020/2021


ACTIVITĂȚI PROPUSE PENTRU PERIOADA ACTUALĂ, DE ÎNVĂȚARE ONLINE

LeAF este un program inspirator, ce susține învățarea în aer liber și experiențele practice care au ca rezultat necesitatea ca elevii să înțeleagă mai profund lumea naturală, să se conecteze cu natura. Chiar dacă Programul LeAF se concentrează pe ecosisteme bazate pe arbori, abilitățile și cunoștințele dobândite pot fi aplicate oricărui mediu natural.

LeAF le conferă elevilor un sentiment de proprietate asupra mediului natural pe care îl descoperă și le amintește despre importanța pe care mediul o are în viețile noastre, dar și despre rolul omului în identificarea unor măsuri pentru protejarea și conservarea acestuia.

Activitățile LeAF pot fi realizate și acasă sau în apropiere de casă, în afara contextului unei excursii realizată cu colegii de clasă. Unele dintre acestea pot fi combinate cu acțiunile Eco-Școală. Participarea unui număr mare de tineri este esențială, iar educația lor este prioritatea noastră. Prin urmare, vrem să ne asigurăm că împărtășim informații utile și interesante pentru a încuraja implementarea programului și, prin aceasta, educația copiilor și tinerilor cu privire la mediu.

Vă sugerăm 15 exemple de activități pe care să le realizați în acest an școlar, în care se pot implica grupuri mai mari de copii/tineri, dar și familiile lor, fără să fie necesar să se întâlnească:

Pentru a citi tot articolul click aici ....

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....