header CCDG

Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu", Roman, Mananca Responsabil pentru a fi sanatos!, Decembrie 2015

 
 
”MĂNÂNCĂ RESPONSABIL PENTRU A FI SĂNĂTOS!”
 
 
Activitatea a fost organizată și coordonată de elevii din comitetul eco și profesorii coordonatori: Emilia Ciomârtan și Mihaela Plai. Au fost prezentate: Proiectul ”MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!”, scopul acestuia, țările implicate, obiectivele proiectului și rezultatele pe care le așteptăm pe termen mediu și lung.
S-au proiectat filme cu alimente sănătoase, în timp ce grupe de elevi și părinți/bunici au preparat salate de fructe și legume proaspete; toți invitații au participat la degustarea acestora. Participanții au primit fructe și legume proaspete; produsele rămase au fost dăruite elevilor de la clase, după terminarea programului școlar.
Participanții la activitate au notat câte o impresie privind tema proiectului: dintre mesajele completate de elevi: ”Mâncarea sănătoasă ne întreține propria sănătate!”, ”Doar o hrană sănătoasă ne menține sănătoși!”, ”Mâncăm fructe-suntem sănătoși!”.
Mulți participanți, elevi și adulți, au lăsat câte un mesaj în JURNALUL Proiectului ”Mănâncă Responsabil!”.
Reflectarea ȋn media sau alte materiale: blog: unmediusanatosincepecunoi.wordpress.com Ziarul de Roman: http://www.ziarulderoman.ro/92701/scoala-mihai-eminescu-a-lansat-proiectul-mananca-responsabil/; youtube https://youtu.be/qRQ1Y40vA-o
 
ccdg0428
 
ccdg0429
 
ccdg0430
 
ccdg0431

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....