header CCDG

Scoala Gimnaziala "H. M. Berthelot", Ploiesti, Lansare proiect, Decembrie 2015

                  
„ ÎȚI DARUIESC UN FRUCT PENTRU SĂNĂTATEA TA ! " 
 
      Vineri, 11-12-2015,  s-a desfăşurat activitatea de lansare a Proiectului „MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!” la Eco-Școala Gimnaziala ” H.M.Berthelot”, Ploiești. Profesorii coordonatori, Nela Vlad şi Irina Roșca, împreună cu Comitetul Eco au organizat și desfășurat activitatea. Activitatea s-a desfășurat sub forma unor vizite la  cele  patru clasele a IV-a, din școala noastră, la Gradinițele ” Dumbrava Minunată” și ”Licurici” (grupele mari) și stradal, pentru a distribui  peste 300 de pungulițe cu fructe. Purtătorul de cuvânt al Comitetului Eco a prezentat Proiectul European ”MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!”, scopul, țările implicate, școlile din România în care se deruleză proiectul, obiectivele proiectului și rezultatele pe care le așteptăm pe termen  lung, atât în rândurile elevilor, cât și în rândurile adulților. La sfârșitul prezentării, Comitetul Eco a oferit copiilor pungulițe cu fructe si o felicitare - îndemn  cu beneficiile consumului de fructe și hrană responsabilă, precum și batrânilor întâlniți  în deplasarea lor. La terminarea acțiunii, membrii Comitetului Eco au fost satisfacuți de rezultatele obținute, pe care le-au consemnat în jurnalul lor și, mai ales, așteaptă cu nerabdare întoarcerea vizitei de către grădinari.
 
Prof. coordonatori: Nela Vlad și Irina Roșca
 
ccdg0448
 
ccdg0449
 
ccdg0450
 
ccdg0452
 
ccdg0453
 
ccdg0454
 
ccdg0455

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....